التصنيفات
Windows 11 -päivitys

Samsung Paljasti Ja Poisti Sitten Nopeasti One Ui 4

Jos taas löysit sopivan asetukset ja käynnistit tietokoneesi uudelleen, kuntotarkistustyökalun pitäisi nyt näyttää kaiken olevan kunnossa. Pelin asennusfolderissa on videos folderi, jossa olevat videotiedostot voi poistaa jos haluaa skipata introvideon/pienentää pelin kokoa. Ainakin Steam versiossa näin, jos on Microsoft storesta asennettu niin voi olla että UWP paske estää tämän. 50 minuuttia ja sen jälkeen ei ole mitään takeita päästä kokeilemaan. Tämä on onneton moninpeli eikä se kampanja. Moninpeliä tuli testattua previewissä ja ihan hyvä kyllä oli. Neljän pelaajan co-op se on ja en tiedä tuosta systeemistä onko Borderlands-tyylinen vai minkälainen.

mitä windows päivitys tekee

Hieman kauhistuttaa tuo avoin maailma etenkin uudelleen peluun suhteen. Peliä on kuitenkin kehuttu vuolaasti, joten suhtaudun varovaisella hypellä. Uskon, että ylimääräisen kehitysajan myötä peli on oikeasti hyvä ja viimeistelty. Todella hienoa, että PC saa Halon day one.

Elisa Yrityksille

Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, vaatimukset eivät ole kovinkaan kummoiset jos tietokoneesi on hankittu viimeisen viiden vuoden aikana, mutta TPM turvapiiri on useimmille uusi tuttavuus. Kaikki nyt ei vaan pädillä pyssyttely pelejä jaksa pelata. Ittekin käytän ennemmin hiirtä ja näppistä noissa. Pelasin nyt ekat pelit Haloa netissä varmaan 15 vuoteen, ihan hauskaa mättöä vaikka turpiin aika pitkälti tulikin. Toivottavasti tällaisia nähtäisiin paljon lisää ennen julkaisua, vaikkei itselläni mikään Infinite-hype olekaan päällä. Vaikuttaa erittäin lupaavalta kaikki mitä pelistä on tähän mennessä nähty.

  • Voin lähes varmuudella sanoa että nyt on osuttu kultasuoneen.
  • Pelin asennusfolderissa on videos folderi, jossa olevat videotiedostot tässä voi poistaa jos haluaa skipata introvideon/pienentää pelin kokoa.
  • Listaus ei myöskään ole kaiken kattava, vaan siltä näyttäisi puuttuvan malleja, joille Android 12 / One UI 4 -päivitystä myös odotetaan.

Tilaa Kotimikron uutiskirje, niin saat tietokonemaailman ja teknologian tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi. Kuvakaappaustyökalun lisäksi ruutunäppäimistö on toinen merkittävä sovellus, joka aiheuttaa ongelmia. Lisäksi jotkin sovellukset eivät toimi turvallisessa Window S -tilassa, ja Windows-vinkkejä näyttävässä ikkunassa on ongelmia. Tarkista ensin löytyykö päivitys virallisesti Windows Updaten kautta kirjoittamalla aloitusvalikon hakuun ’Tarkista päivitysten saatavuus’ ja avaa se.

Halo Infinite: First Campaign Hands

Pelaajat löysivät aiemmin viime viikolla New Worldista keinon, jolla he pystyvät monistamaan kultaa ja varusteita itselleen. Studio kertoi kuitenkin poistavansa monistetut varusteet pelaajilta, kunhan asia on korjattu. Kansio voidaan tietysti luoda kaikille Windows 11 -käyttöjärjestelmää käyttäville tietokoneille – eikä sitä tarvitse laittaa Työpöydälle.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *