التصنيفات
blog

Centrul de tulburări de somn al spitalului Henry Ford recrutează în prezent participanți pentru acest studiu.

Centrul de tulburări de somn al spitalului Henry Ford recrutează în prezent participanți pentru acest studiu.

Modulele clinice pot fi modificate la nivel de dificultate pe baza nivelului de experiență al rezidentului. Profilurile personalizate permit rezidenților să -și urmărească progresul pe măsură ce avansează prin instruirea lor.

simulator de mentice la Centrul de simulare, educație și cercetare oferă rezidenților posibilitatea de a -și exersa abilitățile procedurale într -un mediu confortabil, cu scenarii realiste și feedback practic.

Fellows actuali

Ronny Hadid, Școala medicală M.D.: Ross University School of Medicine Residency: DMC Sinai Grace Hospital, Medicină internă Miriam Jazir, M.D. Școala medicală: Universitatea din Utah School of Medicine Residency: Henry Ford Spital, Medicină internă Fauzieh Dabaja, M.D. Școala medicală: Wayne State University School School Rezidență de medicină: William Beaumont Spital Royal Oak, Medicină internă;

Detroit – Cercetătorii Spitalului Henry Ford spun că alăptarea și alți factori influențează dezvoltarea sistemului imunitar și susceptibilitatea la alergii și astm prin ceea ce este în intestinul lor.

Constatările izbitoare dintr-o serie de studii avansează în continuare așa-numita teorie a ipotezelor igienei că expunerea timpurie a copilăriei la microorganisme afectează dezvoltarea sistemului imunitar și debutul alergiilor, spune Christine Cole Johnson, doctorat, MPH, președinte al Departamentului de Științe ale Sănătății Publice al lui Henry Ford și al investigatorului principal de cercetare.

& gt;

Microbiomul intestinal este colecția https://harmoniqhealth.com/ro/idealica/ de microorganisme în gastrointestinal, sau GI, tract, iar corpul uman are miliarde de acești microbi. Tractul GI conține ceea ce oamenii de știință numesc adesea un ecosistem bacterian. Microbiomul intestinal este cunoscut că joacă un rol important în dezvoltarea sistemului imunitar și se crede că contribuie la o serie de boli precum obezitate, boli autoimune, tulburări de circulație și alergii pediatrice și infecții.

„de ani de zile acum , Am crezut întotdeauna că un mediu steril nu este bun pentru bebeluși. Cercetările noastre arată de ce. Expunerea la aceste microorganisme sau bacterii, în primele luni după naștere, ajută la stimularea sistemului imunitar ”, spune dr. Johnson.

„ Sistemul imunitar este conceput pentru a fi expus la bacterii la scară largă . Dacă minimizați aceste expuneri, sistemul imunitar nu se va dezvolta optim. ”

Studiile sunt prezentate la reuniunea anuală a Academiei Americane de Alergie, Astm & amp; Imunologie în Houston.

Rezultatele provin din Studiul Longitudinal al județului Wayne, de lungă durată al lui Henry Ford, mediul, mediul, alergie și astm (WHEALS), finanțat de Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase, care explorează The The Explorat the the the The Explorat the the the the the the the the Explorat the the the the the the Explorat the the the the the the Enters the the the Enters the the the the Enter Rolul factorilor de mediu și măsurarea markerilor biologici pentru a înțelege modul în care alergiile și astmul se dezvoltă la începutul vieții.

În șase studii separate, cercetătorii au căutat să evalueze dacă alăptarea și factorii materni și de naștere au avut vreun efect asupra microbiomului intestinal al unui bebeluș și rezultate alergice și astmice. Folosind datele colectate de la cohorta de naștere Wheals, cercetătorii au analizat probele de scaun de la sugari luați la o lună și șase luni după naștere. De asemenea, au analizat dacă microbiomul intestinal a avut un impact asupra dezvoltării celulelor T de reglementare, sau Treg, despre care se știe că reglează sistemul imunitar. Repere:

 • Bebelușii alăptați la o lună și șase luni au avut compoziții de microbiom distincte în comparație cu bebelușii care nu au piept. Aceste compoziții distincte pot influența dezvoltarea sistemului imunitar.
 • Bebelușii alăptați la o lună aveau un risc scăzut de a dezvolta alergii la animale de companie.
 • Copii astmatici care aveau tuse nocturn sau flăcări aveau un compoziție distinctă microbiom în primul an de viață.
 • Pentru prima dată, s -a dovedit că compoziția microbiomului intestinal a fost asociată cu creșterea celulelor Treg.

Cercetătorii au descoperit că A A A A A A A A A A. Modelele microbiomului intestinal al bebelușului variază în funcție de:

 • O rasă/etnie a mamei.
 • Vârsta gestațională a bebelușului la naștere.
 • Expunere prenatală și postnatală la tutun fum.
 • Secțiune de cezariană față de naștere vaginală.
 • Prezența animalelor de companie în casă.

DR. Johnson și echipa ei, care include cercetători de la Universitatea George Regents, Universitatea din California-San Francisco și Universitatea din Michigan, au fost în fruntea cercetării care investighează modul în care se dezvoltă alergiile în viața timpurie și rolul factorilor de mediu. Studiul Landmark din 2002 al lui Henry Ford a constatat că expunerea la câini sau pisici în primul an din viața unui copil și -a redus riscul de alergii.

„Cercetarea ne spune că expunerea la o sarcină mai mare și mai diversă a bacteriilor de mediu a bacteriilor de mediu și modelele specifice ale bacteriilor intestinale par să sporească protecția sistemului imunitar împotriva alergiilor și a astmului ”, spune dr. Johnson.

Contact media: David Olejarz (313) 874-4094 [e-mail protejat]

Cum vor fi utilizate datele dvs.

informațiile dvs. de sănătate pot informa mii de studii pe care cercetătorii le pot folosi pentru a afla mai multe despre cauzele sănătății și bolilor și pentru a crea tratamente mai precise.

& gt;

unde merg datele dvs.?

& gt;

Informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa și alte lucruri care vă identifică cu ușurință, veți fi eliminate din toate datele. Datele sunt apoi trimise direct într-o bază de date sigură bazată pe cloud, gestionată de toate datele de date și cercetare din SUA de la Vanderbilt University Medical Center.

pentru a sprijini colectarea și stocarea probelor de sânge și urină, noi, noi s -au asociat cu Clinica Mayo, care a creat o instalație specializată doar pentru toate bioSample.

Big Data înseamnă rezultate mari

& gt;

Cercetătorii vor avea acces la o cantitate fără precedent de date care pot duce la descoperiri medicale. Studiind tiparele din date, cercetătorii pot începe să identifice de ce oamenii răspund la tratamente în mod diferit.

Cu aceste informații, cercetătorii ar putea descoperi care abordări de sănătate sunt cele mai potrivite pentru fiecare persoană.

Studiile de cercetare a somnului

Cu finanțare de la Institutele Naționale de Sănătate, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și Industria Farmaceutică, Centrul de Cercetare a Somnului Henry Ford este implicat activ în studiile de cercetare a somnului care investighează diverse aspecte ale somnului și sănătatea somnului.

mai jos veți găsi rezumate scurte ale studiilor noastre în curs de cercetare în somn, precum și informații despre cum să participați:

 • Traducerea clinică a fenotipurilor de deplasare Tulburări
 • Siguranța și eficacitatea utilizării cronice hipnotice: Studiul 2
 • Studiul de tratament online pentru traverse dificile

Traducerea clinică a fenotipurilor Tulburări de muncă de deplasare

Tulburarea de muncă a schimbului este o tulburare de somn care afectează de obicei Indiv Idualii care lucrează în timpul nopții și dorm în timpul zilei. Ceasul nostru biologic intern (cunoscut și sub numele de ritmul nostru circadian) se bazează pe lumină și întuneric pentru a ști când corpul nostru ar trebui să rămână activ sau să se odihnească. Când lucrătorii de schimb rămân treji când este întuneric și încearcă să doarmă în timpul zilei, acest lucru provoacă o aliniere necorespunzătoare între ceasul nostru intern și programul nostru de lucru. Simptomele tulburării de muncă a schimbului includ să te simți obosit și somnoros în timpul schimbului de muncă, nedormire în timpul zilei, somnolență excesivă și insomnie. Tulburarea de muncă a schimbului poate provoca, de asemenea, somn „nesatisfăcător”, precum și deficite în atenție, alertă și concentrare. Anxietatea și depresia și alte tulburări de dispoziție pot fi, de asemenea, asociate cu o calitate slabă a somnului.

despre studiu: Centrul de somn Henry Ford recrutează în prezent lucrători în schimburi de noapte pentru un studiu care caracterizează diferite cauze ale tulburării de somn de muncă. Acest studiu va include o scurtă vizită de screening, urmată de 2 vizite separate la laboratorul care durează între 25 și 33 de ore. În timpul vizitelor de laborator, participanții vor furniza probe de salivă pe oră și vor finaliza teste și chestionare cognitive. Participanții vor fi compensați pentru timpul lor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să completați următorul sondaj. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Chaewon Sagong la (248) 344-2409.

Siguranța și eficacitatea utilizării cronice hipnotice: Studiul 2

Scopul acestui studiu de cercetare este să Determinați cât de sigură și eficientă este să utilizați oricare dintre două medicamente de dormit aprobate de FDA (Food and Drug) aprobate de FDA și alimente și droguri) pe timp de noapte timp de șase luni. Pentru mulți oameni, insomnia este o problemă cronică și își folosesc medicamentele de dormit cronic, dar studiile nu au stabilit în detaliu dacă rămân eficiente și sigure. Acest studiu va compara două medicamente pentru somn prescrise în mod obișnuit, care îmbunătățesc somnul, dar vor face acest lucru prin căi ușor diferite în creier.

Centrul de tulburări de somn al spitalului Henry Ford este în prezent recrutează participanți pentru acest studiu. Puteți califica dacă îndepliniți următoarele criterii: Aveți dificultăți în a scădea și/sau a adormi, aveți vârste cuprinse între 21 și 64 de ani, în general o sănătate bună și nu aveți condiții medicale sau psihiatrice cronice. Femeile eligibile nu sunt însărcinate, intenționează să rămână însărcinată sau să se hrănească în timpul studiului. Acesta este un studiu de 6 luni, 1 studiu de somn peste noapte; Alte nopți vor fi monitorizate acasă și 10 vizite în timpul zilei (aproximativ 30-45 minute), una până la două ori pe lună. Studiul include două medicamente pentru dormit aprobate de FDA. Participanții vor fi compensați. Dacă e-mail interesat sau sunați la Gail (313) 916-5179 sau Dana (313) 916-5302.

Studiu de tratament online pentru traverse dificile

Căutăm participanți care au insomnie sau dificultate Dormind pentru un studiu de cercetare a somnului online. Participanții calificați vor participa la un program de tratament online de 6 săptămâni și vor completa cinci sondaje de 35 de minute în intervalul de 2 ani (nu va fi necesară o vizită în persoană). Participanții vor fi compensați pentru timpul lor. Dacă este interesat, vă rugăm să completați acest formular pentru a vedea dacă vă calificați.

Dacă aveți vreo întrebare, vă rugăm să trimiteți un e -mail [e -mail protejat].

;

Când exersezi mindfulness și ești prezent moment în moment, ești mult mai reglat în timpul activităților și rutinelor tipic fără minte pe tot parcursul zilei. Acest nivel de conștientizare nu numai că îți afectează pozitiv mintea și corpul, dar se dovedește a fi destul de darnic util în timpul unei pandemii.

Beneficiile emoționale ale mindfulness

Studiile arată că practicarea mindfulness crește crește creșterea creșterii emoții pozitive în timp ce reduceți sentimentele și stresul negativ, dar ce este și cum funcționează?

 • În timp ce sunteți concentrat pe ceea ce simțiți și experimentați chiar acum, mintea dvs. nu este capabilă să Rehash trecutul sau vă faceți griji pentru viitorul vostru.
 • Dacă nu înlocuiți trecutul, sentimente precum regretul și vinovăția nu sunt hrănite în tristețe sau depresie.
 • Când nu încercați Pentru a descoperi viitorul, îngrijorarea, anxietatea și frica sunt liniștite.

„Când ești atent, ai o capacitate mai mare de a rămâne concentrat pe sarcina la îndemână și de a fi prezent emoțional cu Persoana sau situația din fața ta ”, spune John Mogerman, M.D., psihiatru cu Henry Ford Alleing Health. „A fi atent vă permite să fiți mai conștienți de modul în care vă simțiți acum. Acest lucru face posibilă schimbarea gândirii și sentimentelor negative pentru a face față situației dvs. mai eficient. ”

Subiect legat: Stresat? 10 moduri de a vă reduce nivelul de cortizol

beneficii practice ale mindfulness

Mindfulness zilnic vă ajută să fiți mai alert în general. Aceasta include să fim mai conștienți de comportamentele mici pe care altfel am putea să le trecem cu vederea, dar am devenit din ce în ce mai importante în timpul pandemiei Covid-19, cum ar fi:

 • Ce atingeți.
 • Cum sunteți Deschideți o ușă.
 • Cât timp vă spălați pe mâini.
 • Când este timpul să ajungeți la dezinfectarea mâinilor (din nou).

IT De asemenea, vă poate ajuta să vă amintiți să practicați alte comportamente importante de siguranță a pandemiei, cum ar fi:

 • Salutarea pe cineva fără a strânge mâinile sau a se îmbrățișa.
 • Opriți -vă scurt înainte de a vă atinge fața.
 • Amintiți -vă să mențineți distanța socială.
 • Purtați o mască în mod corespunzător.

Cum să cultivăm mindfulness

interesat să devii mai atent în viața ta de zi cu zi, dar nu știi cum să începi? Exersați aceste trei tehnici pentru a vă începe.

 • Concentrați -vă atenția asupra respirației. Mai ales când vă simțiți stresați, frustrați sau furioși, doar opriți -vă pentru câteva respirații adânci ajută, la fel ca și exercițiile de respirație practicând.
 • Practicați să vă atrageți atenția asupra a ceea ce faceți în orice moment. Acest lucru ar putea însemna să acorde atenție modului în care vă periați dinții, opriți notificările prin e-mail în timp ce finalizați o sarcină legată de muncă, setați telefonul deoparte atunci când petreceți timp cu un prieten sau soț sau încetiniți pentru a vă savura cu adevărat mâncarea în timp ce mâncați.
 • Fii atent la unul dintre cele cinci simțuri ale tale – ceva ce vezi, atinge, auzi, gust sau miros. Observați soarele aruncând o privire din spatele unui nor, acordați -vă sunetul copilului dvs. zumzet de ea însăși, de tangul unei zmeură, de laba caldă a iubitului dvs. animal de companie sau de mirosul primei dvs. ceașcă de cafea.
Vrei mai multe sfaturi pentru sănătate și wellness? Abonați -vă astăzi pentru a primi e -mailuri săptămânale cu ultimele noastre sfaturi și articole ale experților Henry Ford.

Pentru a găsi un medic sau terapeut lângă tine sau pentru a face o programare, vizitați Henryford.com. De asemenea, puteți apela la 1-800-436-7936 de la Detroit sau sud-estul Michigan sau 1-888-862-DOC-uri dacă vă aflați în zona Jackson sau în sudul Michiganului Central.

DR. John Mogerman practică psihiatria și vede pacienții la Henry Ford Alleing Health în Jackson.

Categorii: Feelwell

Etichete: Sănătate comportamentală, Coronavirus, Henry Ford Alleiance Health, John Mogerman

cerințe

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru programul nostru combinat de rezidență alopat și osteopatic de medicină de familie.

 • Trebuie să aplicați prin ERAS (Electronic Residence Application Service). Cererile nu sunt revizuite decât dacă sunt accesibile în epoci.
 • Cererile incomplete nu vor fi revizuite.
 • Toate cererile care îndeplinesc cerințele sunt revizuite săptămânal. Dacă este selectat pentru un interviu, veți fi notificat prin e-mail.
 • Cererile sunt acceptate până la 1 decembrie pentru următorul an universitar.
 • Interviurile sunt realizate în octombrie până la jumătatea lunii decembrie.

Vă rugăm să examinați cerințele aplicației enumerate mai jos.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre program, vă rugăm să contactați Mary Uryga la (313) 874-5378 sau prin e-mail.

cerințe de rezidență

 • Trebuie să fie un rezident permanent al Statelor Unite sau un cetățean al Statelor Unite sau pe o viză J-1.
 • Există un termen de doi ani de la data absolvirii școlii medicale și cererea dvs. la program .

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru Spitalul Henry Ford – Programul de rezidență de medicină de familie al Universității Wayne.

pentru furnizori

Henry Ford Laboratoare medicale :

Henry Ford Medical Laboratories este un program de informare de laborator de laborator din sud -estul Michigan, bazat pe eficiență slabă și servicii pentru clienți cu atingere mare oferită de Departamentul de Patologie și Medicină de laborator din HFHS.

cuprinzător Soluții de conectivitate:

Portalul de medic Henry Ford Medical Laboratories este un sistem bazat pe web care oferă acces 24/7 și permite medicului și oprit Personalul ICE pentru a comanda testarea laboratorului, a tipări rezultate, a etichetelor exemplare de imprimare și a manifestului zilnic și va permite integrarea cu Office EMR. Portalul nostru de medic oferă, de asemenea, legături directe pentru raportarea datelor pacientului la registrele de boli, precum și pentru aplicațiile de gestionare a bolilor și a practicilor. Faceți clic aici pentru a accesa: henryford.elaborders.com