Când se înscriu oamenii la Medicare?

Când se înscriu oamenii la Medicare?

Medicare este asigurarea guvernului federal al Statelor Unite pentru persoanele cu vârsta de 65 de ani și mai mare, precum și pentru cei cu anumite dizabilități. Majoritatea oamenilor se înscriu la Medicare în jurul a 65 de ani de naștere într -o fereastră de înscriere specifică. Cu toate acestea, oamenii se pot înscrie mai devreme în anumite circumstanțe.

Dacă o persoană nu se înscrie la Medicare în fereastra de înscriere, s -ar putea confrunta cu sancțiuni financiare. Înscrierea în fereastra necesară este cea mai rentabilă abordare pentru asigurarea beneficiilor Medicare.

În acest articol, explicăm când o persoană se poate înscrie în Medicare și Medicare Advantage, planul lor de pachet administrat în mod privat.

Definim, de asemenea, perioade speciale de înscriere și când se aplică, precum și sancțiunile pentru aplicarea în afara ferestrei de înscriere.

Când se poate înscrie o persoană în Medicare?

Majoritatea oamenilor au o perioadă de 7 luni în care se pot înscrie în Medicare. Acest lucru este valabil pentru piesele Medicare A și B.

Perioada de 7 luni începe cu 3 luni înainte de luna în care se încadrează 65 de ani de naștere. Se încheie la 3 luni după 65 de ani de naștere a unei persoane.

De exemplu, dacă ziua de naștere a unei persoane este 10 aprilie:

 • Cea mai timpurie pe care s -ar putea înscrie fără o pedeapsă este 1 ianuarie a anului de 65 de ani.
 • Ultimul pe care l -ar putea înscrie fără o pedeapsă este 31 iulie a anului în care ajung la vârsta de 65 de ani.

În timp ce o persoană se poate înscrie în Medicare în orice moment în perioada de înscriere, cu cât se înscrie mai devreme, cu atât mai repede începe acoperirea lor.

Așteptarea până la luna de naștere a unei persoane sau în lunile următoare ar putea duce la o întârziere în acoperirea din partea B până când Medicare prelucrează înscrierea lor.

O persoană se poate înscrie în Medicare folosind una dintre următoarele abordări:

 • Înscrieți -vă online pe site -ul Administrației Securității Sociale.
 • Înscrieți -vă personal într -o locație de administrare a securității sociale din apropiere. Faceți clic aici pentru a găsi cel mai apropiat birou.
 • Apelați Administrația de securitate socială la 1-800-772-1213 (TEXT TELEFON: 1-800-325-0778).

Fiecare dintre aceste opțiuni ajută să se asigure că o persoană își primește beneficiile Medicare la timp și are protecție dacă are nevoie de tratament medical.

Citește mai multe despre Medicare și Medicaid aici .

Când se poate înscrie o persoană într -un plan de avantajare Medicare?

Medicare Advantage este o alternativă la Medicare tradițională pentru care o persoană selectează un plan printr -o companie de asigurări private. Apoi, asigurătorul privat își administrează și își plătește beneficiile.

Planurile Medicare Advantage includ piesele A și B, precum și beneficii suplimentare, cum ar fi acoperirea medicamentelor pe bază de rețetă.

O persoană se poate înscrie la Medicare Advantage în perioada inițială de înscriere gelarex farmacia catena pret de 7 luni.

Dacă o persoană se înscrie la un plan de Advantage Medicare în acel timp, dar dorește să facă schimbări sau să revină la Medicare tradițională, are 12 luni pentru a se întoarce dacă planul nu răspunde nevoilor lor.

O persoană cu Medicare originală se poate înscrie, de asemenea, la Medicare Advantage în perioada de înscriere la toamnă. Acest interval de timp se desfășoară între 15 octombrie și. Medicare Advantage.

Ce zici de perioade speciale de înscriere?

Unele persoane se pot califica pentru momente suplimentare, când pot solicita beneficii Medicare în afara perioadelor de înscriere. Medicare apelează aceste perioade speciale de înscriere.

Câteva exemple din aceste perioade includ, dar nu se limitează la, următoarele:

 • O persoană se mută într -un nou domeniu în care furnizorii nu oferă beneficiile incluse În planul lor de avantaj Medicare. Serviciile pe care le oferă aceste planuri pot fi diferite între regiuni și state.
 • O persoană se mută înapoi în SUA după ce a trăit în afara țării de ceva timp.
 • O persoană se deplasează într -o instituție sau dintr -o instituție, cum ar fi o unitate de asistență medicală calificată sau o unitate de îngrijire pe termen lung.
 • O persoană a terminat recent o pedeapsă cu închisoarea.

Aflați mai multe despre criteriile de vârstă Medicare.

taxe de penalizare pentru înscrierea cu întârziere

Medicare taxe de penalizare pentru cei care nu se înscriu în perioada inițială de înscriere sau nu se califică pentru o Excepție din cauza asigurării angajatorilor sau a altor acoperiri.

Cu excepția cazului în care o persoană se califică pentru o excepție specială, va plăti o primă lunară care este cu 10% mai mare pentru fiecare perioadă de 12 luni, au fost eligibili pentru Medicare, dar nu s-au înscris.

Criterii de înscriere înainte de vârsta de 65 de ani

O persoană se poate califica pentru un plan Medicare înainte de vârsta de 65 de ani, dacă îndeplinesc anumite criterii:

 • Au boală renală în stadiu final (ESRD) și au nevoie de dializă sau sunt pe lista de transplant de rinichi.
 • Au scleroză laterală amiotrofică (boala Lou Gehrig).
 • Medicul lor confirmă că au un handicap.

Se estimează că 6,2 milioane de persoane se califică pentru Medicare, deoarece sunt dezactivate, potrivit Comisiei de plată și acces la Medicaid și CHIP. Cu toate acestea, în mod semnificativ mai puțini oameni folosesc aceste beneficii.

Un medic poate declara un handicap pentru persoanele din cauza mai multor tipuri de afecțiuni medicale, inclusiv:

 • Dizabilități intelectuale sau de dezvoltare: acestea ar putea include sindromul Down, paralizie cerebrală sau autism.
 • Condiții fizice: leziuni cerebrale traumatice, leziuni severe la spate sau quadriplegie se califică drept dizabilități.
 • Tulburări comportamentale sau psihologice severe: Persoanele cu tulburări bipolare sau schizofrenie se pot califica pentru Medicare timpuriu.

Un medic trebuie să trimită documente către Medicare, declarând că o persoană are un handicap. Individul poate avea o perioadă de așteptare înainte de a se califica pentru beneficii Medicare complete.

Există alte date cheie de știut?

Dacă cineva nu s -a înscris la Medicare Partea B în timpul inițialului său inițial Perioada de înscriere, acestea s -ar putea aplica în timpul unei perioade generale de înscriere care se desfășoară de la 1 ianuarie până la 31 martie

Dacă o persoană se înscrie în acest timp, beneficiile Medicare vor începe la 1 iulie a aceluiași an.

O perioadă de înscriere deschisă Medicare Advantage Open este de asemenea disponibilă între aceleași date, timp în care o persoană poate face o modificare a acoperirii Medicare.

O astfel de schimbare ar putea implica trecerea de la un plan de avantaj Medicare la un plan diferit sau întoarcerea la Medicare tradițională.

Cu toate acestea, o persoană nu poate trece de la Medicare original la Medicare Advantage în acest timp.

Aflați despre trecerea de la Medigap la Medicare Advantage aici.

Rezumatul

Medicare prezintă perioade specifice în care o persoană își poate completa înscrierea inițială sau poate schimba tipul de plan pe care îl au. Fiind conștienți de aceste perioade poate asigura că o persoană nu suportă sancțiuni cu întârziere și poate menține o primă mai mică.

Dacă o persoană nu este sigură când se va înscrie la Medicare, ar trebui să contacteze Administrația de securitate socială la 1-800-772-1213 (text text: 1-800-325-0778).

 • Asigurări de sănătate/Asigurări medicale
 • Medicare/Medicaid/Schip

Știri medicale astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se atrage doar din studiile revizuite de la egal la egal , instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .